Ohjattu meditaatio & hoito

Perjantaina 1.3. klo 18:30-20

Tervetuloa ohjattuun meditaatioon ja ryhmähoitoon Zoomissa. Tapahtuma on ensikertalaisille maksuton. Muille hinta on 20 euroa.

Meditaatiossa palaamme yhä uudestaan ja uudestaan olennaisimman äärelle: ”Mitä olen todella?” Meditaatiossa voimme oivaltaa tietoisuuden puhtaan valon itsessämme. Emme silti sivuuta myöskään ihmisyyttämme, vaan sallimme tietoisuuden laskeutua yhä täydemmin ihmisolemukseemme. Pyhyyden syleilyssä voimme tulla lempeästi hoivatuiksi, kaikkinemme.

Ryhmähoidossa osallistujat voivat rentoutua vastaanottamaan ravitsevan ja eheyttävän energiahoidon, joka kohdistuu siinä hetkessä esiin nousevaan aiheeseen. Käytän hoidossa VortexHealing® -energiaterapian korkeimman kurssitason (MI) työvälineitä vapauttamaan ylimääräistä, avartamaan ahdasta sekä herättämään uinuvaa.

Meditaatio & ryhmähoito toteutetaan ilmaisella Zoom Cloud Meetings -ohjelmalla. Sitä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jossa on kaiuttimet ja kamera etäyhteyttä varten. Voit myös valita osallistua ilman mikrofonia ja kameraa, jos et halua näkyä tai kuulua muille. Saat ilmoittautumisen jälkeen ohjeet ohjelman lataamista varten sekä linkin, jonka kautta pääset mukaan tapahtumaan.

Meditaatioon ja hoitoon osallistuvat lisätään sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista. Mikäli et tahdo liittyä listalle, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Kiitos!

Ilmoittautumiset osoitteeseen sofia@sofiasukhada.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Email

sofia@sofiasukhada.com

Puhelin

044 3467981

Some