Ohjattu meditaatio & hoito

Perjantaina 10.2. klo 18-19:30

Tervetuloa ohjattuun meditaatioon ja ryhmähoitoon perjantai-iltana Zoomissa. Tällä kertaa sukellamme koko ihmisolemuksen täyttävän elävyyden äärelle! Tapahtuma on maksuton sekä ensikertalaisille että viikonlopun ryhmähoitoon osallistuville. Muille hinta on 15 euroa.

Meditaatiossa palaamme yhä uudestaan ja uudestaan olennaisimman äärelle: ”Mitä olen todella?” Meditaatiossa voimme oivaltaa tietoisuuden puhtaan valon itsessämme. Emme silti sivuuta myöskään ihmisyyttämme, vaan sallimme tietoisuuden laskeutua yhä täydemmin ihmisolemukseemme. Miltä tuntuu elää henkenä elävässä kehossa? Voimmeko säkenöidä iloa joka solulla?

Ryhmähoidossa osallistujat voivat rentoutua vastaanottamaan ravitsevan ja eheyttävän energiahoidon. Tällä kertaa huomio on kehomielen elävöittämisessä avaamalla sellaisia tukoksia, jotka estävät elämänvoimaa virtaamasta. Käytän hoidossa VortexHealing® -energiaterapian korkeimman kurssitason (MI) työvälineitä vapauttamaan ylimääräistä, avartamaan ahdasta sekä herättämään uinuvaa.

Lisätietoa viikonlopun ryhmähoidoista löydät täältä.

Meditaatio & ryhmähoito toteutetaan ilmaisella Zoom Cloud Meetings -ohjelmalla. Sitä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jossa on kaiuttimet ja kamera etäyhteyttä varten. Voit myös valita osallistua ilman mikrofonia ja kameraa, jos et halua näkyä tai kuulua muille. Saat ilmoittautumisen jälkeen ohjeet ohjelman lataamista varten sekä linkin, jonka kautta pääset mukaan tapahtumaan.

Meditaatioon ja hoitoon osallistuvat lisätään sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista. Mikäli et tahdo liittyä listalle, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Kiitos!

Ilmoittautumiset osoitteeseen sofia@sofiasukhada.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Email

sofia@sofiasukhada.com

Puhelin

044 3467981

Some