Syyskauden ryhmähoidot: Hellittäminen, avautuminen, antautuminen

Syyskaudella 2023 tarjoan VortexHealing® -ryhmähoitoja tiistaisin klo 18:45-20. Hoitojen teemana on ”Hellittäminen, avautuminen, antautuminen”. Hoidot on jaettu kahteen osioon, joista ensimmäisessä keskitytään vapauttamaan takertumiseen liittyvää ehdollistumaa ja toisessa osiossa puolestaan huomio on torjunnan ja vastustuksen muuntamisessa. Hoidot tehdään etänä Zoomin kautta, mutta voit aivan hyvin osallistua myös ilman nettiyhteyttä, laskeutuen aloillesi ja virittäytyen vastaanottamaan.

Hoitopäivät 1. osio: 5.9., 12.9., 19.9., 26.9., 3.10., 10.10.

Hoitopäivät 2. osio: 31.10., 7.11., 14.11., 28.11., 12.12., 19.12.

Hellittäminen, avautuminen ja antautuminen merkitsevät yksinkertaisesti asettumista lepoon elämän syliin. Niillä tarkoitetaan paitsi ulkoisten tilanteiden ja sisäisten kokemusten hyväksymistä sellaisina kuin ne kulloinkin ovat, myös elämän elävyyden ja täyteyden päästämistä sisään, virtaavana ja ravitsevana. Tämä on avautumista pyhyydelle ja kauneudelle, lempeydessä ja luonnollisesti. Tätä on vapaus.

Vaikka antautuminen sisältää vaivattomuuden elementin, se ei useinkaan tunnu helpolta. Meissä on pelosta kumpuavia sisäisiä osia, jotka joko tarrautuvat koettaen pitää kiinni tai vastustavat ja torjuvat sitä, mitä elämä eteemme tuo – olipa kyseessä ulkoinen tapahtuma, asia tai ihminen tai jokin sisäinen kokemus tai tunne. Vaikka takertumisella ja torjumisella pyrimme suojelemaan kivulta ja ylläpitämään onnea, se ei koskaan tule onnistumaan, sillä juuri niiden kautta eristämme itsemme elämän virtauksesta ja aidosta yhteyden kokemuksesta.

Syyskauden hoitosarjassa on mahdollisuus olla näiden teemojen äärellä useiden hoitojen ajan. Ensimmäiset kuusi hoitoa keskitytään vapauttamaan takertumiseen ja kiinnittymiseen liittyvää ehdollistumaa, sisältäen addiktiot, olipa ne pienempiä arkisia asioita tai suuria elämää varjostavia riippuvuuksia. Parin väliviikon jälkeen hoitosarjan toisessa osiossa huomio kohdentuu vastustukseen ja torjuntaan – siihen, kuinka sanomme elämälle ”EI, en tahdo, en suostu, en hyväksy”. Toivottavasti hoitojen myötä kukin osallistuja voi alkaa hellittää huomatessaan, että elämä ja todellisuus voittavat joka tapauksessa – ne ovat niin kuin ne ovat, aina. Hoidot ovat upea tilaisuus toivottaa elämä tervetulleeksi, avautua hengittämään syvään sen täyteyttä ja antautua sille, mikä on kaiken ytimessä: rakkaus, kaiken ykseys.

 

Hinnat: Yksittäinen hoito 25 € / Viiden kerran sarjakortti 105 € / Kaikki syyskauden hoidot (12 kpl) 215 €

Ilmoittautumiset osoitteeseen sofia@sofiasukhada.com

Käytän hoidoissa VortexHealing® -energiaterapian korkeimman kurssitason (MI) työvälineitä vapauttamaan ylimääräistä, avartamaan ahdasta sekä herättämään uinuvaa.

Ryhmähoitoon osallistuvat lisätään sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista. Mikäli et tahdo liittyä listalle, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Kiitos!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

Email

sofia@sofiasukhada.com

Puhelin

044 3467981

Some