Touko-kesäkuun ryhmähoidot: Elävä yhteys

Touko-kesäkuussa 2024 tarjoan VortexHealing® The Magical Jewel -ryhmähoitoja tiistaisin klo 18:30-19:45. Hoitojen teemana on ”Elävä yhteys”. Hoidot tehdään etänä Zoomin kautta, mutta voit aivan hyvin osallistua myös ilman nettiyhteyttä, laskeutuen aloillesi ja virittäytyen vastaanottamaan.

Hoitopäivät: 7.5., 14.5., 21.5., 28.5., 4.6., 11.6.

 

Elävä keho on virtaava, pehmeä, aistiva, tunteva ja yhteydessä. Se ei ole tukkoinen, jumissa, supistunut ja sulkeutunut, vaan avoin sekä sisäisesti että ääriviivojensa tuolle puolen. Se on samanaikaisesti paitsi vitaalinen myös herkkä. Elävä keho vastaanottaa elämää ja yhtälailla antaa, luo uutta.

Elämä kehoissamme on väistämättä yhteydessä elämään kaikkialla, sillä Elämä on yksi ja jakamaton. Kehomme kuuluvat Äitimaalle; ne ovat syntyneet Maasta ja tulevat jatkuvasti Maan ravitsemaksi ja ylläpitämäksi, uudistamaksi ja jälleensynnyttämäksi. Siksi emme voi olla täysin elossa kehossa olematta yhteydessä tähän elävään planeettaan, Gaiaan, Maaemoon, joka on meistä jokaisen tavoin tietoinen olento.

Joskus ego saattaa tulkita kehon elinvoimaisuuden omavoipaisuudeksi. Yhteydessä ympäröivään mieli kuitenkin pysyy nöyränä, sillä yhteys on sen tunnistamista, että yksin emme ole mitään, kirjaimellisesti; yksin meitä ei olisi. Yhteydessä rakastamme, tahdomme pitää huolta ja tunnemme myötätuntoa. Osaamme surra silloin, kun tunnistamme kärsimyksen – omamme, muiden ihmisten ja Äitimaan. Vasta, kun meillä on kyky surra, kykenemme myös aidosti iloitsemaan. Silloin olemme kokonaan elossa.

Touko-kesäkuun ryhmähoidoissa keskitytään puhdistamaan ja vapauttamaan kaikkea sitä, mikä on elävän yhteyden esteenä, olipa kyseessä fyysiset tukokset tai emotionaaliset ja mielen mallit. Käsittelemme juurichakraan liittyviä teemoja, sillä juurichakra kytkee meidät energeettisesti suoraan fyysisen tason elämään ja vitaalisuuteen. Sieltä voimme löytää pelkoa, hätää ja selviytymiskamppailua sekä niiden myötä vaikeutta laskeutua kokonaan kehoon, juurtuneena ja maadoittuneena. Hoidoissa esiin nousee myös kakkos- eli sakraalichakran aihepiirit, sillä esimerkiksi eristäytyminen, menetys ja puute estävät kehomieltämme elävöittävän seksuaalienergian luonnollista virtausta ja emotionaalisen yhteyden kokemista.

Myös kolmoschakraan liittyvät mallit, kuten kontrolli, viha, vastustus, itsesääli ja itsesuojelu tukkivat, lamaannuttavat ja sulkevat, joten tarpeen mukaan hoito kohdentuu myös niihin. Etenkin fyysisyyden ja kehollisuuden vastustaminen samoin kuin vastustus tuntea kaikki tunteet tulevat varmasti käsittelyyn, sillä elävyys on tilan antamista kaikelle, mitä kokemuksen piiriin nousee. Elävä yhteys on kehollisesti ja emotionaalisesti elämän toivottamista tervetulleeksi kaikissa sen muodoissa; se on sallimista, antautumista ja hetkittäin jopa hurmioitumista kaiken sen keskellä, mitä elämä on.

Hinnat: Yksittäinen hoito 35 € / Koko sarja (kuusi hoitoa) 160 €

Hoitojen tehokkuuden takaamiseksi ryhmään otetaan max. 8 henkilöä. Etusijalla ovat koko sarjaan osallistuvat.

Ilmoittautumiset osoitteeseen sofia@sofiasukhada.com

Käytän hoidoissa VortexHealing® -energiaterapian korkeimman kurssitason (The Magical Jewel) työvälineitä vapauttamaan ylimääräistä, avartamaan ahdasta sekä herättämään uinuvaa.

Ryhmähoitoon osallistuvat lisätään sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista. Mikäli et tahdo liittyä listalle, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Kiitos!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

Email

sofia@sofiasukhada.com

Puhelin

044 3467981

Some