Alkuvuoden ryhmähoidot: Armollisuus

Alkuvuonna 2024 tarjoan VortexHealing® -ryhmähoitoja tiistaisin klo 18:30-19:45. Hoitojen teemana on ”Armollisuus”. Hoidot tehdään etänä Zoomin kautta, mutta voit aivan hyvin osallistua myös ilman nettiyhteyttä, laskeutuen aloillesi ja virittäytyen vastaanottamaan.

Hoitopäivät: 23.1., 30.1., 6.2., 27.2., 5.3., 12.3., 19.3., 26.3.

 

Armollisuus on sallimista. Voimme antaa itsellemme luvan olla ihmisyydessä juuri niin keskeneräisenä tai kukoistavana kuin nyt olemme, ja saman voimme sallia myös muille. Näin annamme luvan rakkaudelle. Kaikki tämä on rakkauden arvoista. Kaikki minussa, sinussa ja maailmassa on rakastettavaa – jopa se, mikä näyttää ja tuntuu kauhistuttavalta. Kauheuksien alla on aina kipua ja hätää, ja juuri siellä rakkautta tarvitaan eniten.

Alkuvuoden ryhmähoidoissa tehdään tilaa armollisuudelle. Se tietysti tarkoittaa tien raivaamista läpi kaikkien niiden kerrosten, joita on armollisuuden esteenä. Hoidoissa sulatetaan kovuutta, vaativuutta, katkeruutta, syytöstä, syyllisyyttä sekä niiden alta löytyvää häpeää, joka koettaa piilottaa sen, minkä jokin sisäinen osamme uskoo olevan hirvittävä totuus itsestämme: että olemme jotain niin pahaa, viallista tai väärää, ettemme koskaan voi olla kokonaan rakastettuja. Hoidoissa annamme Jumalallisen kaikenläpäisevän rakkauden koskettaa näitä syvimpiäkin kivun kohtia samalla, kun kutsumme omaa ihmisolemustamme syleilemään myötätuntoisesti kaikkea sitä, mitä esiin nousee.

Kun löydämme itsestämme lempeää hyväksyntää ja sallimista, tulemme samalla avanneeksi oven jollekin paljon itseämme suuremmalle. Armollisuus on ovi Armoon – voimme kokea Jumalallisen läsnäolon yhä tuntuvammin, ja elämäämme alkaa virrata siunauksia. Pala palalta pehmenemme rakkauteen ja tiedämme, että se kuuluu meille ja meihin, me kuulumme siihen. Se on kaikessa ja me olemme siinä. Me olemme se.

Hinnat: Yksittäinen hoito 30 € / Viiden kerran sarjakortti 135 € / Kaikki hoidot (8 kpl) 200 €

Ilmoittautumiset osoitteeseen sofia@sofiasukhada.com

Käytän hoidoissa VortexHealing® -energiaterapian korkeimman kurssitason (MI) työvälineitä vapauttamaan ylimääräistä, avartamaan ahdasta sekä herättämään uinuvaa.

Ryhmähoitoon osallistuvat lisätään sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista. Mikäli et tahdo liittyä listalle, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Kiitos!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

Email

sofia@sofiasukhada.com

Puhelin

044 3467981

Some